Welcome Message

Name: Mohd Ariff Bin Mohd Pauzi
ExSchool: SK Taman Semarak, SK Paroi, SMK Seri Pagi, SMT Tuanku Jaafar
Studying now: UITM Lendu (Dip.Sains Komputer)
Hobby: Playing game, take picture, sofbol and taekwando
Taekwando: Currently now I'm blackbelt.. Involves in Taekwando at age 7 years old.. ^o^
My gurl: Sharifah Nurul Farhana Aina
Tagline: Wesss, muahahaha, banzai, owhman, ^o^, >.<, O.o, +))

Monday, June 21, 2010

Di mana ada kwn, di situ ada aku. ^o^

Ok.. Mayb, ramai yg x berape knal siapa dri aku yg sbenarnye.. Ak ni seorang yg akan jadi kwn yg seronok dan sentiasa membuat korang happy klau korang sgt rapat ngan ak wlaupon bukan kwn baik.. Klau x caye, tanye Ezaz, Mirul, Ali.. Wlaupon ak kdang2 memperbodohkan diri ak, yeah.. Tp itulah ak.. Ak sntiasa ada untk korang biler korang susah, sntisa nak mnyebok hal korang biler dpat tau ape2 brite psal korang.. Yaaa.. Thats me... Ak x pnah pilih kwn tp org yg knal ak tau lah prangai ak bab bkawan ni.. Layan baik, ak baik, layan buruk, korang yang sesal..
Trutamanya.. "Syafira Ezanie".. Ak x segan nak sebut name kau.. Ak treat ko sgt baik, tp ko layan ak dgn makin teruk.. Huh.. Ak maafkan kau sbb tu yg ak kne buat stiap mlm.. Ape2 pon, kalu Fie bace ni.. Fie, arip minx maaf klau ada buat slah.. >.<

Actually, ak nak korang tau.. Ak ni jnis yg suke tlg kwn sbb ak ni jnis friends 1st... Haha.. Ak kne marah ngan mak ak sbb atitude ak yg weird ni... Ape2 pon.. Jgn malu jgn segan biler nak bkawan ngan ak and nak minx tlg.. Bg sesiapa yg trase mcam ak ni rapat ngan korang n nak sebok2 hal korang.. Paham2 je la.. Mknenye ak sntiasa ada untk ko.. 

Org bkawin, boleh cerai.
Org btunang, boleh putus.
Org bcpl, boleh break.
Org bkawan, boleh ape ea??
X boleh gantikan ngan ape2 kan.. haha.. Cuba la...



2 comments:

  1. sesi luahan hati ea???
    yup,bez dpt kwn cm ko ni weyhh

    ReplyDelete
  2. It is also possible Abercrombie today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
    Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails